Je terras en tuin inrichten

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je nog het nog niet gemerkt had: Het is zomer! De temperaturen van afgelopen week liegen er niet om en je zult ongetwijfeld de afgelopen tijd meer tijd buiten hebben doorgebracht. Het perfecte moment om dus eens even naar je buitenruimte te kijken, want als je die nu nog een update geeft, kun je er de hele zomer nog van genieten! Geen tijd te verliezen, dus zullen we maar beginnen?

Outside dining

Er gaat niks boven een heerlijk barbecue in het avondzonnetje. Zonnebril op, barbecue aan en een smeersel op je stokbrood, genieten! Met een prachtige eethoek van bijvoorbeeld mango of teakhout heb je de perfecte vintage of natuurlijke styling voor je diner in de buitenlucht. Wanneer je meer van een industriele look houdt kun je een mooi mat zwarte set kiezen en afstylen met mooie koper en houten details. Of combineer ze natuurlijk, door een mooi houten blad te kiezen met een industriele poot. Om het geheel af te maken kun je vervolgens kiezen voor een tafelklem en daartussen mooie decoratieve of lichtslinger spannen. Zo heb je in de late avonduren ook nog een gezellige lichtbron om nog lang van je buitenruimte te kunnen genieten.

Ook een super zomerse look: verschillende stoelen! Door verschillende vormen, materialen en kleuren te combineren krijg je een vrolijk geheel met een tropisch tintje wat er in het zonlicht nog meer uit springt!

Van je eettafel hoef je trouwens niet alleen tijdens het diner van te genieten. Je kunt de tafel sowieso stylen door hem gewoon mooi te dekken en dat zo te laten. Daar krijg je echt een vakantiegevoel van en is meteen mooie decoratie. Kies voor een mooie tafelloper, servies en maak het geheel af met gezellige kaarsen, windlichten of andere tafeldecoratie!

Verlichting

Voor een echte gezellige zomeravond kan een beetje sfeerlicht niet ontbreken. Dit kun je bijvoorbeeld oen door te kiezen voor een tafelklem en daartussen mooie decoratieve of lichtslinger spannen. Zo heb je in de late avonduren ook nog een gezellige lichtbron om nog lang van je buitenruimte te kunnen genieten. Daarnaast kun je natuurlijk ook helemaal losgaan met windlichten, buitenlampen of.. fakkels! Fakkels kun je in je grasmat zetten en vervolgens de hele avond van genieten. Ze geven niet alleen licht, maar natuurlijk ook warmte. Deze look geeft je tuin echt een buitenlands sfeertje en past daarom perfect bij de zomer!

Zomerbloeiers

In Nederland hebben we helaas niet van die kleurrijke subtropische planten als in de meer zuidelijke landen, maar deze geven wel echt een heerlijk zomergevoel! Je kunt ook prachtige zomerplanten in je tuin aanleggen waar je in ieder geval de hele zomer van kunt genieten. Denk dan echt aan alle soorten! Hoe meer hoe beter en combineer verschillende kleuren om een tropisch geheel te krijgen. Houdt je meer van vaste planten? Dan bereik je echt een frans sfeertje met bijvoorbeeld lavendel of salvia’s. Ook een leuke tip: vlinderplanten! Wat vlinders hier een daar laten je tuin letterlijk tot leven komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *