Veelgestelde Vragen

Heeft u een vraag over onze service, uw bestelling, verzending of retournering van uw product? Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen. We hopen dat u hier het antwoord op uw vraag vindt. Zo niet, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling. Wanneer de bestelling is afgerond ontvang je ook hierover een update per e-mail.

Kan ik mijn bestelling ook volgen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is ingepakt en aangemeld is bij de bezorgdienst, ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?

Voor bestellingen in de webshop geldt: op werkdagen voor 12.00 uur besteld, binnen 2 tot 5 werkdagen in huis.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten hangen af van wat u besteld en of de bestelling binnen Nederland of België wordt bezorgd. Bezorging in het buitenland is natuurlijk ook mogelijk. Wij verzenden normaliter met dpd of dhl. Wanneer het om grotere pakketten gaat, zoals meubels, verzenden we met koerierdiensten.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?

Het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Hiervoor dien je eerst contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je bij de optie ‘Thuisbezorgen’ meerdere afleveradressen aanmaken. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Is het mogelijk om zelf een datum te kiezen voor de bezorging van mijn artikel?

Dit is in het bestelproces niet mogelijk. Maar neem vooral contact met ons op, dan doen wij ons best om de bezorgdatum van uw voorkeur toch mogelijk te maken.

Ontvang ik een papieren factuur?

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je zult je factuur dus ook via e-mail ontvangen.

Is het veilig om te betalen op de webshop?

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Wil je liever achteraf betalen, dat kan. Dit zijn de voorwaarden:
Voor deze betalingsconditie worden € 12,95 administratiekosten in rekening gebracht. Dit is exclusief de verzendkosten. Maak van je bestelling een schermafdruk (let op: zorg dat alle velden met adresgegevens correct zijn ingevuld) en stuur deze als bijlage met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar shop@24wonen.com. Nadat je gegevens zijn gecontroleerd, worden de producten verstuurd en ontvang je een factuur die binnen 2 weken betaald dient te worden.

Het is ook mogelijk om de bestelling te betalen wanneer deze wordt bezorgt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, maar u dient wel thuis te zijn tijdens de levering.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?

Wanneer uw bestelling nog niet is verzonden kan deze nog geannuleerd worden. Hiervoor kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen zodat we de zending meteen stop kunnen zetten en er geen onnodige kosten hoeven worden gemaakt.

Wanneer krijg ik mijn geld terug van geretourneerde producten?

We storten je geld natuurlijk zo snel mogelijk terug. In de meeste gevallen gebeurt dit al binnen een aantal dagen na retourneren. In enkele gevallen kan het langer duren, maar je zult je geld uiterlijk binnen 30 dagen ontvangen.

Krijg ik de verzendkosten vergoed indien ik producten retourneer?

Je krijgt de verzendkosten alleen vergoed als je de volledige bestelling, dus alle producten, retourneert met een geldige reden.

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?

Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via de bezorgservice waarmee u het product hebt ontvangen. Is uw pakket bezorgt met een andere koerier bezorgt en weet u niet waar u de retourzending kunt aanbieden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat als ik mijn product wil laten repareren?

Wij assisteren u graag bij het laten repareren van uw producten. Wanneer dit onder onze garantie valt nemen wij dit uiteraard voor onze rekening, maar zelfs als dit niet zo is helpen we u graag verder!