Over 24Wonen

Als woonwinkel beseffen we ons hoe belangrijk duurzaamheid is voor de toekomst van ons woongenot. Kwaliteit, design en duurzaamheid moeten daarbij hand in hand gaan met elkaar. Dat is voor ons de perfecte uitdaging. 

Met onze passie voor designmeubelen zijn wij gedreven om een mooie collectie samen te stellen. We zijn dan ook erg trots op ons aanbod, wat bestaat uit prachtige materialen die veelal met de hand zijn gemaakt. De materialen die voor onze meubelen worden gebruikt zijn zo veel mogelijk van gerecyclede materialen.

In een deel van de collectie is bijvoorbeeld hout verwerkt wat afkomstig is uit oude en verlaten huizen. Het hout wat uit deze woningen wordt gewonnen, krijgt een speciale behandeling welke maanden in beslag kan nemen. Het is een lang en complex proces, maar zeker de moeite waard. 
Ook zijn bepaalde stukken uit onze collectie gemaakt van gerecycled aluminium. Denk hierbij aan schroot wat afkomstig is uit oude auto’s en de motors hiervan. Dit schroot wordt behandeld en omgesmolten naar bijzettafels en andere (onderdelen van) meubelstukken.

Showroom in Leeuwarden

Woonwinkel 24 Wonen is gevestigd in Leeuwarden. Wij bieden u een unieke winkel waar u inspiratie kunt opdoen, en ons aanbod kunt bekijken en uitproberen.  Hulp nodig bij styling? Ook daar kunnen we u over adviseren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat een fantastische winkel

Prachtige meubels en decoratie.
Eigenaar heel vriendelijk.
 
Antoinet Wendels / Facebook

Leuke winkel met mooie producten.

Echt eerlijke materialen en zeker niet te duur. Het is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan. Ze hebben zo veel moois!! Vooral als je van industrieel en retro houdt. Ook het personeel is erg aardig en helpen je graag.

Lisanne / Trustpilot

Enorm bedankt voor de zorgvuldige verzending.

Martijn / Marktplaats