Duurzaam Design

Inmiddels zijn we al een tijdje hard aan het werk om het nieuwe pand in Leeuwarden klaar te stomen. We kregen al vaker de vraag welke richting we nu op gaan en in op social media hebben we daar al het een en ander over verteld. De nieuwe tak waar wij ons op gaan richten is duurzaam wonen!

Voor ons staat voorop, net als eerst, dat we mooie en kwalitatieve meubelen leveren. Het zoeken naar de perfecte stukken die hierbij passen, die tegelijkertijd ook duurzaam worden gemaakt, is een proces waarin je selectief moet zijn en je doel voor ogen moet houden. We kunnen wel zeggen; dit is enorm geslaagd! We zijn ontzettend blij en tevreden met de keuze die we hebben gemaakt.

Onze nieuwe collectie zal met name bestaan uit deze prachtige lijn van de Belgische ontwerper Steven Vetters. Alle meubelen zijn grotendeels gemaakt van gerecycled hout. Dit hout is afkomstig uit oude en verlaten huizen en wordt met een speciale techniek weer bruikbaar gemaakt. Dit is enorm belangrijk, het hout wat wordt gebruikt is namelijk doorgaans zo’n 100 jaar oud en zal dus met grote zorg moeten worden behandeld. Het proces daarvoor neemt meerdere maanden in beslag, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Met de hand wordt dit gerecyclede hout vermaakt naar salontafels, fauteuils, krukken, dressoirs en kasten. Het resultaat is een prachtige designer lijn die zowel fris als natuurlijk aanvoelt!

Naast deze collectie gooien we ook andere design meubelen in de mix. Zo ontstaat er een mooie selectie van verschillende stijlen die met elkaar te combineren zijn. Denk hierbij aan warme dressoirs, kasten en salontafels van walnoot, maar ook moderne salontafels van steen, glas en metalen.

We kijken er naar uit om onze showroom te kunnen vullen met deze nieuwe visie, zodat we ook u kunnen overtuigen van de pracht en de kwaliteit van deze collectie. Dus houdt ons in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *